Monday, July 1, 2013

hati bahagia berbunga riang

Semua orang tanya kenapa badan aku bagai di pam pam.
to tell you the truth hati saya sangat bahagia dan berbunga riang. seriously sangat alhamdulillah happy. 

Suami saya sangat menyenangkan jiwa dan ragaku. My life is simple and wonderful. gila ayat iklan ke apa ni. tapi memang, aku sangat bahagia.
Allah s.w.t gave me my husband yang of course ada flaw-nya, tapi yang paling penting dia sangat sabar dan menyenangkan jiwa. tak menyakitkan hati dan penyayang.

flaw suami saya-malaih tolong kemaih umah. tapi saya rajin so tak ape, dia rajin masak and melayan saya dan aleena. 

tapi if saya nak minta tolong apa apa just ask. DONE

my husband is the opposite me in every way.
i sangat kalut ke laut- he is so calm
i sangat angry bird tetapi dia ialah baik macam rabbit
i sangat kurang sabaq gila tahap gaban- dia sabaaaaaaq gila
i sangat tak observance hence if suami saya bukan jenis observance banyak yang aleena buat saya terlepas   


tapi..both of us gila makan and masak :-)
we both saya gila tengok movie dan series:-)
he is my bestfriend sebab i can talk about anything to him, he wont judge me.

buruk baik dia terima.

Saya sangat gemuk buat masa ini kerana:
1. terlalu bahagia alhamdulillah
2. masih menyusu aleena, dieting will reduce my milk supply,so i rather gemuk hihi. 4 more months to go!


so there is your answer 

2 comments:

  1. hehe best kan ada partner for life..alhamdulillah..nikmat tu:)

    ReplyDelete